zaterdag 23 november 2013

Theekransje

Ik hoor je al zeggen: "hè hè, dat werd hoog tijd dat ze nog eens een kaartje plaatst........"
En daar heb je helemaal gelijk in.

't Is inderdaad al ettelijke maandjes geleden, dat ik iets van me heb laten horen. Maar dat heeft helaas ook zijn reden; in de vakantie heb ik een flinke val gemaakt en daarbij een ruggenwervel gebroken. Na een langdurig herstel, ben ik nu voorzichtig aan het opkrabbelen en begonnen met weer eens een bezoekje te brengen aan de blogs, waar ik me aangemeld heb.

Al "snuffelend" ben ik terecht gekomen op Corrie's blog en zag dat ze met haar dochter Cindy een nieuwe blog heeft gemaakt, waar de nadruk ligt op geborduurde kaarten. Omdat er niet veel challengeblogs zijn voor het borduren op kaarten, zijn ze er  zelf één begonnen. Een leuk initiatief, waar ik het van harte mee eens ben.
Het gaat om http://borduurkaartenblog.blogspot.nl/

Ik heb me dan ook snel aangemeld en een leuke kaart gezocht om mee te doen aan hun challenge. Op dit moment ben ik nog niet in staat langere tijd met kaarten bezig te zijn, dus ik heb er een uitgezocht die ik al eerder heb gemaakt, maar nog nergens heb geplaatst.

http://borduurkaartenblog.blogspot.nl/2013/11/herinnering-challenge.html
borduurkaartenblog

Even op hun mooie logo klikken, om naar de  leuke challenge van borduurkaartenblog te gaan.


Het borduurpatroon op mijn kaartje, met als titel theekransje , komt uit een ouder hobbyjournaal. De malletjes zijn van Marianne Design. Het vintage plaatje is van Nellie Snellen.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Groetjes Mia